Snijmat - breedte 1700 mm - dikte 5 mm

Transformeer elk oppervlak in een praktische snijtafel met onze flexibele snijmat. Met een breedte van 1700 mm en een dikte van 5 mm biedt deze mat de volgende voordelen:

Veilig Snijden: De snijmat zorgt voor een zachte en zelfherstellende ondergrond die je werkoppervlak beschermt tegen krassen en snijwonden. Dit is essentieel voor nauwkeurig snijden zonder schade aan je tafel of bureau.

Flexibiliteit: Dankzij het flexibele materiaal kan de snijmat worden aangepast aan verschillende oppervlakken, waardoor je de vrijheid hebt om op verschillende locaties te werken.

Variabele Lengte: Verkrijgbaar in variabele lengtes, zodat je de mat kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je werkruimte.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en herhaaldelijk snijden. De mat behoudt zijn integriteit, zelfs bij regelmatig gebruik.

Meerdere Toepassingen: Ideaal voor allerlei snijwerkzaamheden, of je nu werkt met papier, stof, leer, of andere materialen. Het biedt een stabiele ondergrond voor precisiewerk.

Onderhoudsvriendelijk: Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De flexibele snijmat behoudt zijn eigenschappen, zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Of je nu een professional bent die dagelijks snijwerkzaamheden uitvoert of een hobbyist die af en toe precisie vereist, deze flexibele snijmat is een waardevolle aanvulling op je gereedschapsarsenaal. Transformeer je werkruimte en geniet van nauwkeurige snijresultaten zonder zorgen over beschadigingen.

 

Specificaties
Productnummer Snij1700-5mm
Dikte 5 mm
Breedte 1700 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.