Slider mes

Het slider mes is een handig gereedschap voor het eenvoudig verwijderen van de achterste folie liner. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van het slider mes:

Achterste Folie Liner Verwijderen: Het slider mes is speciaal ontworpen voor het verwijderen van de achterste folie liner van materialen zoals zelfklevend vinyl. Hierdoor wordt het aanbrengen van de folie vereenvoudigd.

Betrouwbaar en Nauwkeurig Snijden: Het mes snijdt betrouwbaar en nauwkeurig door papier en vinyl, wat zorgt voor schone en precieze sneden.

Handig Gereedschap: Het slider mes is een handig gereedschap voor signmakers, grafisch ontwerpers en iedereen die werkt met zelfklevende materialen. Het verbetert de efficiëntie van het applicatieproces.

Ergonomisch Ontwerp: Het mes is ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor het comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is.

Veelzijdigheid: Naast het verwijderen van de achterste folie liner kan het slider mes ook handig zijn voor andere toepassingen waar nauwkeurig snijden vereist is.

 

Specificaties
Productnummer 17-0040

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.