Slide-in frame op toonbank 25 mm, A3, liggend, dubbelzijdig

Het Slide-in Frame voor Toonbank is de perfecte keuze om je boodschap op een professionele en flexibele manier te presenteren. Dit frame is speciaal ontworpen om op een toonbank of ander vlak oppervlak te worden geplaatst en biedt een dubbelzijdige weergave, waardoor je twee keer zoveel informatie kunt tonen.

Dubbelzijdige Weergave: Met dit Slide-in Frame kun je zowel aan de voor- als achterkant informatie weergeven, waardoor je de aandacht van je klanten kunt trekken vanuit verschillende richtingen.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het meegeleverde dubbelzijdige tape is de installatie van dit frame snel en moeiteloos. Geen gedoe met gereedschap of moeilijke montage-instructies.

Hoge Kwaliteit Materialen: Het frame is gemaakt van duurzaam aluminium, waardoor het lang meegaat. De meegeleverde PVC-folie zorgt ervoor dat je posters of informatie goed beschermd zijn en helder worden weergegeven.

Liggend Ontwerp: Het frame is specifiek ontworpen voor liggende presentatie, wat ideaal is voor bijvoorbeeld menu's, prijslijsten of andere belangrijke informatie.

Of je nu een restaurant hebt, een winkel runt of gewoon informatie op een gestructureerde manier wilt presenteren, het Slide-in Frame voor Toonbank biedt de veelzijdigheid en duurzaamheid die je nodig hebt. Upgrade je presentatie vandaag nog en maak indruk op je klanten met dit professionele frame.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UCA255N2A3
DIN formaat A3

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.