Raam kliklijst 25 mm profiel - B1

De Raam Kliklijst met 25 mm profiel is de perfecte keuze om je raamposters professioneel en aantrekkelijk te presenteren. Deze lijst is ontworpen om op een eenvoudige en stijlvolle manier je boodschap aan voorbijgangers te communiceren. Het is ideaal voor winkels, restaurants, kantoren en elke andere locatie met raamruimte.

Eenvoudig Wisselen van Posters: Dankzij het slimme klikmechanisme kun je je posters snel en zonder gedoe vervangen. Er is geen gereedschap nodig.

25 mm Profiel: Het slanke profiel van 25 mm geeft je raamposter een moderne en strakke uitstraling.

Anti-Reflecterend Front: De bijgeleverde transparante PVC-folie heeft anti-reflecterende eigenschappen, waardoor je poster duidelijk zichtbaar is zonder hinderlijke schittering.

Veilige Bevestiging: Deze kliklijst kan stevig op het raam worden bevestigd. Het blijft stevig zitten, zelfs in winderige omstandigheden.

Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze lijst duurzaam en bestand tegen de elementen. Je kunt erop vertrouwen dat je posters goed beschermd zijn.

Diverse Maten: De raam kliklijst is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste kunt kiezen voor je raamruimte.

De Raam Kliklijst 25 mm Profiel biedt een gestroomlijnde en aantrekkelijke manier om je boodschap aan het publiek te tonen. Het is een praktische en professionele keuze voor elke locatie met raamruimte waar je de aandacht wilt trekken en belangrijke informatie wilt delen.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UCW255N4B1
DIN formaat B1
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Breedte 700 mm
Hoogte 1000 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.