PVC sheet voor waterdichte kliklijst - A0

De pvc-sheet voor waterdichte kliklijsten is een onmisbaar accessoire voor het beschermen van je documenten of afbeeldingen in kliklijsten die zijn blootgesteld aan vochtige omgevingen of regen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze pvc-sheet:

Waterbestendigheid: Deze pvc-sheet is speciaal ontworpen om waterbestendig te zijn, waardoor je documenten of afbeeldingen veilig zijn, zelfs in vochtige of regenachtige omstandigheden.

Anti-reflecterend: De sheet is anti-reflecterend, wat betekent dat deze schittering minimaliseert. Hierdoor blijft de inhoud van je kliklijst goed zichtbaar, zelfs bij fel licht of direct zonlicht.

Duurzaamheid: De pvc-sheet is duurzaam en bestand tegen slijtage. Dit zorgt ervoor dat je documenten of afbeeldingen lange tijd worden beschermd zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen.

Groot formaat:  Deze pvc-sheet is geschikt voor waterdichte stoepborden. Dit omvat modellen zoals Rollerbase, Wind-Pro Classic en Swingmaster.

Kortom, de pvc-sheet voor waterdichte kliklijsten biedt de perfecte oplossing om je waardevolle documenten of afbeeldingen te beschermen tegen de elementen. Of het nu regent of de zon schijnt, deze sheet zorgt ervoor dat je boodschap of informatie altijd duidelijk zichtbaar en beschermd blijft. Het is een slimme en handige toevoeging aan je kliklijsten voor buitentoepassingen.

Specificaties
Productnummer UYUP081030
DIN formaat A0
Weersbestendigheid Waterbestendig
Breedte 870 mm
Hoogte 1218 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.