Poster Clamp - 700 mm

De Poster Clamp is een strakke en moderne manier om je posters, kunstwerken of promotiemateriaal tentoon te stellen. Of je nu je kantoor, winkelruimte of evenementenstand decoreert, deze posterklemmen voegen een vleugje verfijning toe aan je presentatie.

Elegant Ontwerp: De Poster Clamp heeft een minimalistisch en elegant ontwerp dat verschillende decoratiestijlen aanvult. Het geeft een eigentijdse en nette uitstraling aan je getoonde posters.

Duurzame Materialen: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen zijn deze klemmen ontworpen om lang mee te gaan. Ze houden je posters stevig op hun plek en beschermen ze tegen beschadiging.

Aan de Muur te Bevestigen: Deze klemmen kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd, waardoor ze perfect zijn om je kunstwerken, advertenties of belangrijke informatie te tonen.

Ruimtebesparend: Omdat deze klemmen je posters strak tegen de muur houden, besparen ze ruimte en creëren ze een nette en georganiseerde presentatie.

Trekt de Aandacht: Het unieke ontwerp van de Poster Clamp trekt natuurlijk de aandacht naar je posters, zodat je boodschap of kunstwerk opvalt.

Brede Toepassing: Ideaal voor bedrijven, galerieën, kantoren en zelfs thuisgebruik, de Poster Clamp tilt de presentatie van je posters naar een hoger niveau en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UPC00SN070
DIN formaat B1, B2
Enkel- / dubbelzijdig Enkelzijdig
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Lengte 700 mm
Hoogte 40 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.