Plafondmagneet Ø 36 mm - wit

Plafondmagneten met een metalen omhulsel en haak bieden een veelzijdige oplossing voor het presenteren van promotiemateriaal, borden, of andere voorwerpen in je showroom, winkel of tentoonstellingsruimte. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze plafondmagneten:

Eenvoudige Bevestiging aan het Plafond: Deze plafondmagneten zijn ontworpen voor eenvoudige bevestiging aan het plafond. Door hun magnetische kracht hechten ze stevig aan metalen plafonds.

Flexibel Verplaatsbaar: Het niet-permanente karakter van deze magneten maakt ze uiterst flexibel. Je kunt ze gemakkelijk verplaatsen en opnieuw positioneren zonder schade aan het plafond.

Haak voor Ophanging: De voorziene haak maakt het mogelijk om diverse voorwerpen op te hangen, zoals borden, banners, promotiemateriaal, of decoratieve elementen.

Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor verschillende toepassingen, van winkeldisplays tot beurzen en evenementen. De sterke trekkracht van 8 kg zorgt ervoor dat ze betrouwbaar zware materialen kunnen dragen.

Ruimtebesparend: Omdat ze aan het plafond hangen, nemen deze magneten geen vloerruimte in beslag, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je beschikbare ruimte.

Duurzaam en Betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze plafondmagneten duurzaam en betrouwbaar in gebruik.

Professionele Presentatie: Ideaal voor het creëren van een professionele presentatie van producten, aanbiedingen of merkidentiteit.

Of je nu een tijdelijke display wilt opzetten, seizoenspromoties wilt benadrukken, of gewoon een flexibele manier zoekt om materialen te presenteren, plafondmagneten met metalen omhulsel en haak bieden een handige en effectieve oplossing.

 

Specificaties
Productnummer 300-026-00-01
Diameter 36 mm
Kleur Wit
Trekkracht 8 kg

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.