Plaathangerset - 200 x 100 mm

Wil je kunst, foto's, spiegels of andere vlakke panelen moeiteloos ophangen zonder gedoe? De zelfklevende stalen plaathangerset biedt de perfecte oplossing. Deze set bestaat uit een haak die eenvoudig aan de achterkant van vlakke panelen kan worden bevestigd, waardoor je panelen snel en stevig aan de muur hangen.

Zelfklevende Stalen Plaat: De set bevat zelfklevende stalen platen die een uitstekende hechting hebben op gladde oppervlakken zoals acryl, dibond, plexiglas, aluminium en meer.

Haak voor Eenvoudige Ophanging: De haak maakt het mogelijk om de panelen gemakkelijk op te hangen en zorgt voor een veilige bevestiging aan de muur.

Hoog Draagvermogen: Elke hanger heeft een indrukwekkend draagvermogen van 10 kg, waardoor het geschikt is voor diverse soorten panelen.

Montagemateriaal Inbegrepen: De set wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen, waardoor je direct aan de slag kunt.

Veelzijdig en Geschikt voor Diverse Materialen: Ideaal voor het ophangen van kunst, foto's, spiegels en andere vlakke panelen. Niet geschikt voor ruwe of poreuze oppervlakken zoals hout of MDF.

Toepassingen:

Ophangen van kunstwerken

Bevestigen van foto's

Ophangen van spiegels

Geschikt voor acryl, dibond, plexiglas, aluminium en meer

Eenvoudig en Efficiënt: Met de zelfklevende stalen plaathangerset wordt het ophangen van vlakke panelen een moeiteloze taak. Creëer een professionele presentatie van je kunst en foto's zonder gedoe. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze handige plaathangerset.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 8200113C
Kleur Grijs
Breedte 100 mm
Hoogte 200 mm

Anderen bekeken ook

Plaathangerset - 100 x 100 mm
8200131C
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Plaathangerset - 200 x 100 mm
8200113C
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.