Passepartout snijder - MC-45/2B

Ontdek de kunst van nauwkeurig snijwerk met onze Passepartout Snijder, een onmisbaar gereedschap voor zowel kunstenaars als hobbyisten. Deze snijder is ontworpen om een breed scala aan materialen met gemak te verwerken, waaronder karton, hout, balsem, polystyreen en meer, met een indrukwekkende maximale dikte van 7 mm.

Veelzijdigheid: Snijdt moeiteloos door diverse materialen, waardoor het perfect is voor kunstprojecten, inlijstingen en creatieve uitingen.

Anti-slip Design: Uitgerust met zelfklevende anti-slip rubbervoetjes voor optimale stabiliteit tijdens het snijden, wat zorgt voor nauwkeurige resultaten.

Comfortabel in Gebruik: Ergonomisch ontworpen voor comfort, zelfs bij langdurig gebruik.

Maakt precisiesnijwerk eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.

Veiligheid Voorop: Het mes is veilig afgeschermd, waardoor gebruikersbescherming wordt gegarandeerd. Volg eenvoudige veiligheidsrichtlijnen voor zorgeloos snijden.

Perfecte Passepartouts: Biedt de mogelijkheid om nauwkeurige passepartouts te creëren voor foto's en kunstwerken, waardoor je projecten naar een hoger niveau worden getild.

Duurzaam en Betrouwbaar: Vervaardigd met hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.

Regelmatig onderhoud houdt het gereedschap scherp en klaar voor gebruik.

Geef Vorm aan je Creaties: Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon graag knutselt, onze Passepartout Snijder is het perfecte gereedschap om je ideeën tot leven te brengen. Met precisie, gemak en betrouwbaarheid als kernfuncties, is dit een waardevolle aanvulling op je creatieve gereedschapskist.

Transformeer je projecten met nauwkeurige snedes en voeg een vleugje perfectie toe aan je creaties. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en vakmanschap van onze Passepartout Snijder!

 Specificaties
Productnummer 3059
Merk Olfa
Breedte 93 mm
Hoogte 220 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.