Ontwerpmes - AK-4

Het ontwerpmes is een ideale tool voor diverse toepassingen, waaronder kunst, grafisch werk, industriële taken en andere nauwkeurige snijwerkzaamheden. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit ontwerpmes:

Veelzijdigheid: Het ontwerpmes is geschikt voor diverse toepassingen, waardoor het een waardevol gereedschap is voor kunstenaars, grafisch ontwerpers, en professionals in de industrie.

Reservemessen: Het mes wordt geleverd met verschillende soorten reservemessen die zijn ontwikkeld voor specifieke doeleinden. Dit zorgt voor flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van snijwerk.

Anti-slip Handgreep: De handgreep van het ontwerpmes is ontworpen met anti-slip materiaal, waardoor het comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een stevige grip tijdens gebruik.

Uitgebalanceerd Ontwerp: Het mes heeft een perfect uitgebalanceerd ontwerp, waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig te hanteren is. Dit is essentieel voor het uitvoeren van het meest nauwkeurige snijwerk.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het ontwerpmes duurzaam en ontworpen voor langdurig gebruik.

Dit ontwerpmes is een essentieel instrument voor professionals en creatievelingen die precisie en veelzijdigheid in hun snijwerk vereisen. Het uitgebalanceerde ontwerp en de verscheidenheid aan reservemessen maken het een waardevolle aanvulling op de gereedschapsuitrusting.

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 3104
Kleur Geel
Merk Olfa
Breedte 95 mm
Hoogte 220 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.