LED box magnetisch - zwart - A3

De LED Box Magnetisch - Zwart biedt een krachtige en aantrekkelijke manier om je boodschap te verlichten. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze enkelzijdige lichtreclame:

Moderne Verlichting: Met LED-verlichting biedt deze lichtreclame een moderne en heldere verlichting voor je boodschap. De LED's zorgen voor een gelijkmatige en consistente verlichting over de hele oppervlakte, waardoor je boodschap goed zichtbaar is, zelfs in donkere omstandigheden.

Slank Profiel: Het profiel van de LED-box heeft een slanke dikte van slechts 13 mm. Dit slanke ontwerp geeft je boodschap een eigentijdse uitstraling en minimaliseert de ruimte die het inneemt.

Magnetische Bevestiging: De LED Box heeft een magnetische bevestiging, wat de installatie vereenvoudigt. Het magnetische ontwerp maakt het eenvoudig om je posters te vervangen of bij te werken.

Lange Kabel: De meegeleverde 3,5 meter lange kabel biedt flexibiliteit bij het plaatsen van de lichtreclame en het aansluiten op stroom. Dit maakt het mogelijk om de LED Box op de gewenste locatie te monteren.

Beschikbaar in Zwart: De LED Box is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte afwerking, waardoor het een eigentijdse uitstraling heeft. De zwarte kleur kan goed passen bij verschillende interieurstijlen.

Kortom, de LED Box Magnetisch - Zwart is een eigentijdse en effectieve manier om je boodschap te verlichten. Het slanke profiel, de gelijkmatige verlichting en het gemak van magnetische bevestiging maken het ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder winkels, restaurants, kantoren en meer.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer ULDMEB0BA3
DIN formaat A3
Kleur Zwart
Uitvoering Led verlicht
Breedte 297 mm
Hoogte 420 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.