Kliklijst waterdicht 35 mm profiel - afsluitbaar - A2

De Kliklijst waterdicht 35 mm profiel is een uitstekende keuze voor het professioneel en effectief presenteren van reclame-uitingen, posters, of informatie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze kliklijst:

Ideaal voor Reclame-Uitingen: Met een breedte van 35 mm heeft deze kliklijst een opvallend frame dat de aandacht trekt. Het is perfect voor het presenteren van reclame-uitingen, menu's, aankondigingen, of andere belangrijke informatie.

Afsluitbaar en Waterbestendig: Een van de meest opvallende kenmerken is dat deze kliklijst afsluitbaar en waterbestendig is. Dit betekent dat je inhoud veilig is, zelfs in natte omstandigheden of bij regen. De afsluitbare functie zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de inhoud.

Stevige Constructie: Het frame is gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium, wat niet alleen een moderne uitstraling geeft, maar ook duurzaam en bestand is tegen slijtage.

Eenvoudig Poster Wisselen: Ondanks de beveiligingsfuncties is het verwisselen van posters of inhoud zeer eenvoudig. Het openen en sluiten van de kliklijst is een moeiteloze taak.

Professionele Presentatie: Deze kliklijst zorgt voor een professionele en nette presentatie van je inhoud. Het anti-reflecterende PVC-folie minimaliseert schittering en zorgt ervoor dat de boodschap goed zichtbaar is, zelfs bij fel licht.

Kortom, de Kliklijst waterdicht 35 mm profiel biedt een aantrekkelijke, duurzame en beveiligde oplossing voor het presenteren van je reclame-uitingen en informatie, zowel binnen als buiten. Het zorgt voor een professionele uitstraling en beschermt je inhoud tegen de elementen en onbevoegde toegang.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer UCV355N0A2
DIN formaat A2
Uitvoering Afsluitbaar, Waterdicht
Breedte 420 mm
Hoogte 594 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.