Kliklijst waterdicht 25 mm profiel - zwart - A2

21 stuks op voorraad

De Kliklijst Waterdicht 25 mm profiel - zwart - A2 combineert stijl en functionaliteit voor het presenteren van uw informatie in veeleisende omgevingen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze kliklijst:

Waterbestendigheid: Deze kliklijst is ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en regen. Hierdoor is hij ideaal voor buitentoepassingen waar de weersomstandigheden variabel zijn.  Posters en informatie blijven beschermd tegen vocht en waterschade.

Stijlvol zwart profiel: Het zwarte profiel van 25 mm geeft de kliklijst een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat uw informatie opvalt. Het strakke ontwerp past goed bij verschillende omgevingen en voegt een professionele uitstraling toe.

Afsluitbaar: Sommige versies van deze kliklijst zijn voorzien van een vergrendelingssysteem. Dit biedt extra beveiliging voor uw informatie, wat handig is in openbare ruimtes waar u wilt voorkomen dat de inhoud wordt verwijderd of veranderd.

Eenvoudig te gebruiken: Het openen en sluiten van de kliklijst is een eenvoudig proces dat geen speciaal gereedschap vereist. Je  kunt snel uw posters vervangen of bijwerken.

Anti-reflecterende folie: De kliklijst wordt  geleverd met anti-reflecterende folie. Deze folie minimaliseert schittering, waardoor de inhoud goed zichtbaar is, zelfs bij fel licht.

Veelzijdige toepassingen: De Kliklijst Waterdicht 25 mm profiel - zwart - A2 is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder menu's voor buitenrestaurants, promotiemateriaal, informatieborden voor evenementen, en meer.

Bescherming: Naast waterbestendigheid beschermt deze kliklijst uw posters en informatie tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze langer meegaan.

Wandmontage: Het bijgeleverde bevestigingsmateriaal maakt eenvoudige wandmontage mogelijk. Je kunt de kliklijst op ooghoogte plaatsen voor maximale zichtbaarheid.

De Kliklijst Waterdicht 25 mm profiel - zwart - A4 biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor het presenteren van uw informatie, vooral in omgevingen waar waterbestendigheid en een professionele uitstraling belangrijk zijn. Het zwarte frame voegt een vleugje elegantie toe aan jouw presentatie en zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt.

Specificaties
Productnummer UCH255C0A2
DIN formaat A2
Kleur Zwart
Uitvoering Waterdicht

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.