Kliklijst waterdicht 25 mm profiel - aluminium - A0

De Kliklijst Waterdicht 25 mm profiel met een aluminium frame is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een duurzame en weerbestendige manier om uw posters of informatie te presenteren. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze kliklijst:

Weerbestendigheid: Het belangrijkste kenmerk van deze kliklijst is dat deze waterdicht is. Dit maakt het ideaal voor gebruik buitenshuis, zelfs in regenachtige omstandigheden. De inhoud blijft droog en goed beschermd.

Aluminium frame: Het frame van deze kliklijst is gemaakt van aluminium. Aluminium is niet alleen duurzaam, maar ook licht van gewicht, waardoor de lijst gemakkelijk te hanteren en op te hangen is.

25 mm profiel: Het profiel van 25 mm geeft de lijst een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat de aandacht op je poster wordt gevestigd. Het profiel biedt ook voldoende ruimte om de poster veilig en stevig vast te houden.

Afsluitbaar: Sommige versies van deze kliklijst zijn afsluitbaar, wat extra beveiliging biedt voor de inhoud. Dit is handig als je waardevolle informatie wilt beschermen of wilt voorkomen dat de poster wordt verwijderd.

Anti-reflecterende folie: Deze kliklijsten worden vaak geleverd met anti-reflecterende folie. Dit folie minimaliseert schittering, zodat de inhoud duidelijk zichtbaar is, zelfs bij verschillende lichtomstandigheden.

Eenvoudig te gebruiken: Het openen en sluiten van deze kliklijsten is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Je kunt het frame openen,  poster plaatsen en het frame weer sluiten om de poster stevig vast te houden.

Veelzijdige toepassingen: De Kliklijst Waterdicht 25 mm profiel - aluminium is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals buitendisplays, informatieborden, menu's voor buitenrestaurants, evenementaankondigingen en meer.

Bescherming: Naast waterbestendigheid beschermt deze kliklijst  posters ook tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze er langer als nieuw uitzien.

Kortom, de Kliklijst Waterdicht 25 mm profiel - aluminium biedt een uitstekende oplossing voor het presenteren van informatie in buitenomgevingen waar weerbestendigheid van cruciaal belang is. Het duurzame ontwerp en de waterdichte eigenschappen maken het tot een betrouwbare keuze voor tal van zakelijke en promotionele behoeften.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UCH255N0A0
DIN formaat A0
Uitvoering Waterdicht
Breedte 841 mm
Hoogte 1189 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.