Kliklijst 25 mm profiel - zwart - A4

De Kliklijst met Verstekhoeken, met zijn elegante zwarte geanodiseerde 25 mm profielen, biedt de perfecte oplossing voor een stijlvolle en praktische weergave van afbeeldingen in diverse interieurs. Hier zijn enkele opvallende kenmerken en voordelen van deze kliklijst:

Hoogwaardige constructie: Dit frame is gemaakt van duurzaam aluminium met een zwarte geanodiseerde afwerking, wat niet alleen zorgt voor een eigentijdse uitstraling maar ook duurzaamheid garandeert.

Verstekhoeken: Het frame is voorzien van verstekhoeken, wat niet alleen bijdraagt aan de algehele esthetiek, maar ook zorgt voor een naadloze en solide constructie.

Eenvoudig afbeeldingen wisselen: De kliklijst is ontworpen voor moeiteloze verwisseling van afbeeldingen. Je kunt het frame eenvoudig openen, de afbeelding plaatsen en vervolgens weer sluiten zonder extra gereedschap te gebruiken.

Anti-reflecterende PVC-folie: Deze kliklijst wordt doorgaans geleverd met anti-reflecterende PVC-folie. Deze folie minimaliseert vervelende schittering en beschermt tegelijkertijd de afbeelding tegen beschadiging.

Veelzijdig gebruik: Of het nu in een kantoor, restaurant, winkel, galerij of thuis is, deze kliklijst kan worden gebruikt om afbeeldingen, posters, menu's, kunstwerken en meer weer te geven.

Kortom, de Kliklijst met Verstekhoeken en 25 mm profielen in zwart geanodiseerd aluminium combineert functionaliteit met stijl en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een elegante manier om afbeeldingen en boodschappen te presenteren. Het is een uitstekende keuze om je interieur aan te kleden en tegelijkertijd belangrijke informatie of kunstwerken te tonen.

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UCN255B0A4
DIN formaat A4
Kleur Zwart

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.