Kliklijst 25 mm profiel - RVS look - A4

De Kliklijst 25 mm Profiel - RVS Look biedt een combinatie van stijl en functionaliteit om je boodschappen of afbeeldingen op een elegante manier te presenteren. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze kliklijst:

Stijlvol Ontwerp: Het frame van deze kliklijst heeft een prachtige roestvrijstalen uitstraling. Dit geeft de lijst een stijlvol en eigentijds uiterlijk dat in verschillende interieurstijlen past. De aandacht voor detail maakt deze lijst perfect voor ruimtes waar esthetiek van belang is.

Eenvoudig te Gebruiken: Het 25 mm profiel maakt het verwisselen van afbeeldingen eenvoudig en snel. Dit is handig als je regelmatig nieuwe boodschappen of posters wilt weergeven.

Anti-Reflecterende Folie: Deze kliklijst wordt geleverd met anti-reflecterende PVC-folie. Dit helpt om schitteringen en spiegelingen te minimaliseren, waardoor je boodschap altijd goed zichtbaar is, zelfs bij fel licht.

Veelzijdige Toepassingen: Deze kliklijst is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder restaurants, winkels, kantoren, en nog veel meer. Het stijlvolle ontwerp voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Kortom, de Kliklijst 25 mm Profiel - RVS Look biedt niet alleen een praktische manier om boodschappen of afbeeldingen te tonen, maar voegt ook een stijlvolle esthetiek toe aan je ruimte. Het roestvrijstalen uiterlijk in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid maakt dit een populaire keuze voor wie zowel functionaliteit als design waardeert.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer UCN255S0A4
DIN formaat A4

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.