Kliklijst 25 mm profiel - beveiligd - A2

De Kliklijst 25 mm profiel - beveiligd is een uitstekende keuze voor het presenteren van reclame-uitingen in openbare ruimtes waar vandalisme een zorg kan zijn. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze beveiligde kliklijst:

Vandalismebestendig Ontwerp: Deze kliklijst is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vandalisme en ongeautoriseerde toegang. Het kan alleen worden geopend met een speciale PVC-sleutel, die afzonderlijk kan worden besteld. Dit zorgt voor extra beveiliging van je inhoud.

Zilver Geanodiseerd Frame: Het frame van de kliklijst heeft een zilver geanodiseerde afwerking, wat niet alleen duurzaam is maar ook een moderne uitstraling heeft. Het frame is 25 mm breed en biedt een strakke presentatie.

Anti-Reflecterende PVC-folie: Deze kliklijst wordt geleverd met anti-reflecterende PVC-folie, die glans minimaliseert en ervoor zorgt dat je boodschap duidelijk zichtbaar blijft, zelfs bij fel licht.

Eenvoudig Posterwissel: Ondanks de beveiligingsvoorzieningen is het verwisselen van posters een eenvoudig proces. Je kunt snel nieuwe inhoud invoegen zonder de kliklijst van de muur te halen.

Veelzijdig Gebruik: De Kliklijst 25 mm profiel - beveiligd is ideaal voor het presenteren van reclame-uitingen in openbare ruimtes, zoals winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, en meer. Het biedt een professionele manier om je boodschap te communiceren en te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Kortom, deze beveiligde kliklijst biedt niet alleen een aantrekkelijke manier om je inhoud te presenteren, maar ook gemoedsrust in situaties waar vandalisme een zorg kan zijn. Het moderne ontwerp en de hoogwaardige beveiligingsfuncties maken het ideaal voor gebruik in diverse openbare omgevingen.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer UCZ255N0A2
DIN formaat A2
Uitvoering Beveiligd
Breedte 420 mm
Hoogte 594 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.