Hoekstuk 50 x 50 x 5 mm - voor 200 mm standaard profiel

Het Hoekstuk voor Standaardprofiel is een essentiële component voor constructies die stabiliteit, duurzaamheid en flexibiliteit vereisen. Met zijn specifieke afmetingen en hoogwaardige materialen vormt dit hoekstuk de perfecte aanvulling voor uiteenlopende projecten.

Afmetingen: Het hoekstuk heeft een afmeting van 50 x 50 x 5 mm, wat zorgt voor een stevige en stabiele verbinding tussen profielen en constructieonderdelen.

Voor 200 mm Standaard: Dit hoekstuk is speciaal ontworpen voor 200 mm standaardprofielen, waardoor het naadloos integreert met deze profielen en hun toepassingen.

Profiel Lengte 168 mm: Met een profiel lengte van 168 mm biedt dit hoekstuk voldoende ruimte voor een solide bevestiging en constructie.

Geanodiseerd: Het hoekstuk is geanodiseerd om een beschermende laag en een fraaie afwerking te bieden. Dit verhoogt de weerstand tegen corrosie en verbetert de esthetiek.

Anodiseerkwaliteit 11/12 mikron: De anodiseerkwaliteit van 11/12 mikron garandeert een duurzame bescherming en een lange levensduur, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Legering AGS T 5: Het gebruik van legering AGS T 5 zorgt voor optimale sterkte en betrouwbaarheid, wat cruciaal is voor constructies die aan hoge belastingen worden blootgesteld.

Maatopties: Je kunt kiezen voor een lengte van 6 meter uit voorraad of het hoekstuk op maat laten zagen voor specifieke projectbehoeften.

Het Hoekstuk voor Standaardprofiel biedt niet alleen een stevige verbinding, maar ook veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan diverse toepassingen. Of je nu bezig bent met bouwprojecten, constructies of ontwerpen die precisie en stabiliteit vereisen, dit hoekstuk voldoet aan jouw eisen.

Kies voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit met het Hoekstuk voor Standaardprofiel. Met zijn hoogwaardige eigenschappen en maatopties is dit hoekstuk de ideale keuze voor professionals die streven naar kwaliteit in hun constructies.


Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SS200
Afwerking Geanodiseerd
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Lengte 168 mm
Breedte 200 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.