Hoekstuk 50 x 50 x 5 mm - voor 200 mm softline profiel

Het Hoekstuk 50 x 50 x 5 mm voor het 200 mm Softline Profiel is een essentieel onderdeel om stevige en nauwkeurige constructies te creëren. Met zijn afmetingen van 50 x 50 x 5 mm biedt dit hoekstuk duurzame sterkte en stabiliteit, en het is speciaal ontworpen om naadloos te passen bij het 200 mm Softline Profiel.

Stevige Constructie: Het hoekstuk is gemaakt om langdurige stabiliteit te bieden. De stevige constructie van 50 x 50 x 5 mm zorgt ervoor dat je constructies betrouwbaar en solide blijven.

Ontworpen voor Softline Profiel: Dit hoekstuk is specifiek ontworpen om te passen bij het 200 mm Softline Profiel, waardoor een nauwkeurige en naadloze verbinding ontstaat.

Lengte van 124 mm: Met een lengte van 124 mm biedt dit hoekstuk voldoende oppervlakte om een sterke en veilige verbinding te maken tussen de profielen.

Eenvoudige Montage: Het hoekstuk is gemakkelijk te monteren, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het creëren van je constructies.

Duurzame Materialen: Het hoekstuk is vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik, wat zorgt voor langdurige prestaties.

Veelzijdig Toepasbaar: Of je nu bezig bent met bouwprojecten, constructies, frames of andere toepassingen, dit hoekstuk biedt veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Hoogwaardige Afwerking: Het hoekstuk is voorzien van een hoogwaardige afwerking die niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een professionele uitstraling.

Het Hoekstuk 50 x 50 x 5 mm voor het 200 mm Softline Profiel is een onmisbaar element voor het creëren van sterke en stabiele constructies. Met zijn nauwkeurige pasvorm, duurzame constructie en gemakkelijke montage biedt dit hoekstuk de bouwstenen voor succesvolle projecten.

Voeg kracht en stabiliteit toe aan je constructies met het Hoekstuk 50 x 50 x 5 mm voor 200 mm Softline Profiel. Bereid je voor op succesvolle projecten en betrouwbare resultaten met dit hoogwaardige hoekstuk.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SL200
Afwerking Geanodiseerd
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Lengte 124 mm
Breedte 200 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.