Hoekstuk - 50 x 50 x 5 mm - voor 170 mm profiel

Dit hoekstuk van 50 x 50 x 5 mm is een essentieel onderdeel voor het verbinden van profielen met een breedte van 170 mm. Met zijn stevige constructie en nauwkeurige ontwerp zorgt dit hoekstuk voor een stabiele en duurzame verbinding, ideaal voor diverse toepassingen.

Specifiek Ontwerp: Dit hoekstuk is speciaal ontworpen om te passen bij profielen met een breedte van 170 mm. Het nauwkeurige ontwerp zorgt voor een naadloze pasvorm en een stevige verbinding.

Sterke Constructie: Met een dikte van 5 mm biedt dit hoekstuk een stevige en betrouwbare constructie. Het is ontworpen om langdurig gebruik en diverse belastingen te weerstaan.

Veelzijdige Toepassingen: Of je nu werkt aan constructieprojecten, interieurontwerp of andere toepassingen, dit hoekstuk biedt een solide basis voor je werk. Het kan gebruikt worden in diverse industrieën en situaties.

Eenvoudige Montage: Dit hoekstuk is ontworpen voor eenvoudige montage en installatie. Hierdoor kun je snel en efficiënt werken aan je projecten zonder kostbare tijd te verspillen aan ingewikkelde bevestigingsmethoden.

Duurzaamheid: Dankzij de sterke materialen en zorgvuldige fabricage heeft dit hoekstuk een lange levensduur. Het behoudt zijn prestaties en stabiliteit, zelfs onder zware omstandigheden.

Of je nu bouwt, ontwerpt of aanpassingen maakt, dit hoekstuk van 50 x 50 x 5 mm voor 170 mm profielen is een waardevolle aanvulling op je toolkit. Het biedt een betrouwbare verbinding en sterke ondersteuning voor verschillende projecten en toepassingen. Met dit hoekstuk kun je met vertrouwen werken aan de realisatie van je ideeën en projecten.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer S170
Afwerking Geanodiseerd
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium
Lengte 98 mm
Breedte 50 mm
Hoogte 50 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.