Heuptas groot

De grote heuptas voor gereedschap is de ideale metgezel voor professionals die hun gereedschap binnen handbereik willen hebben. Gemaakt van duurzaam nylon en ontworpen met veel bergruimte, biedt deze heuptas ultiem gemak voor dagelijkse werkzaamheden.

Royale Bergruimte: Met meerdere vakken en compartimenten biedt de heuptas voldoende ruimte voor een verscheidenheid aan gereedschappen, zodat je georganiseerd blijft.

Duurzaam Nylon: Het gebruik van hoogwaardig nylon maakt de tas robuust en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor het een betrouwbare keuze is voor professioneel gebruik.

Handenvrij Ontwerp: Draag je gereedschap op je heupen en houd je handen vrij voor belangrijke taken. Dit is vooral handig als je veel onderweg bent.

Verstelbare Heupband: De verstelbare heupband zorgt ervoor dat de tas comfortabel kan worden gedragen door mensen van verschillende afmetingen.

Handige Sluiting: De tas is voorzien van een handige sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je gereedschap.

Of je nu een vakman, monteur of klusser bent, de grote heuptas voor gereedschap is een praktische en efficiënte manier om je gereedschap georganiseerd en binnen handbereik te houden tijdens al je

Specificaties
Productnummer 17-0234
Materiaal Nylon

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.