Heavy Duty veiligheidstape

Onze geel-zwarte Heavy Duty veiligheidstape is ontworpen om langdurige zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden. Deze tape gaat tot wel 3 keer langer mee dan standaard tape, waardoor het een kosteneffectieve en betrouwbare keuze is voor het markeren van gevaarlijke gebieden en het creëren van veilige zones.

Langdurige Duurzaamheid: Deze Heavy Duty veiligheidstape is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Het slijtvaste materiaal en de stevige hechting zorgen ervoor dat de tape bestand is tegen dagelijks loop- en werkverkeer, inclusief het zware vorkheftruckverkeer.

Hoog Zichtbare Kleuren: De opvallende combinatie van geel en zwart trekt onmiddellijk de aandacht, waardoor gevaarlijke zones en waarschuwingsgebieden effectief worden gemarkeerd. Dit helpt om de veiligheid van medewerkers, bezoekers en voertuigen te waarborgen.

Veelzijdige Hechting: Onze Heavy Duty tape hecht stevig op bijna alle ondergronden, waaronder beton, asfalt, metaal en meer. Dit zorgt ervoor dat de tape op zijn plaats blijft, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Direct Beloopbaar: Na het aanbrengen van de tape is deze direct beloopbaar, waardoor je tijd en moeite bespaart. Je kunt snel veilige zones creëren zonder langdurige wachttijden.

Veiligheid Eerst: Met deze tape benadruk je het belang van veiligheid op de werkvloer. Het helpt medewerkers en bezoekers bewust te maken van potentiële gevaren en veiligheidsrichtlijnen.

Of je nu een magazijn, productieruimte, parkeergarage of ander commercieel gebied beheert, onze geel-zwarte Heavy Duty veiligheidstape biedt een betrouwbare oplossing om de veiligheid te verbeteren. Door de duurzaamheid en zichtbaarheid van de tape ben je verzekerd van langdurige bescherming voor je werkomgeving.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer TB5033
Binnen- / buitengebruik Binnen- en buiten
Dikte 0,19 mm
Drager PVC
Enkel- / dubbelzijdig Enkelzijdig
Kleefkracht 4 N/25 mm
Kleefstof Rubber
Merk HPX
Temperatuurbestendigheid 80°C
Treksterkte 59 N/25 mm
Breedte 48 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.