Haakmes - HOK-1

Dit extra grote haakmes lijkt een handig gereedschap te zijn met enkele kenmerken die het geschikt maken voor verschillende snijtoepassingen. Hier zijn enkele overwegingen:

Afmetingen: De totale lengte van 17 cm (uitgeschoven) en 12 cm (ingeschoven) geeft aan dat dit haakmes variabel is in grootte, wat handig kan zijn voor verschillende snijbehoeften.

Schadevrij Snijden: Het vermogen om gemakkelijk te snijden zonder het oppervlak of de inhoud te beschadigen, is een waardevol kenmerk. Dit is met name belangrijk bij het werken met delicate materialen.

Vergrendelingsmechanisme: Het feit dat het mes stevig te vergrendelen is dankzij de borgschroef is een veiligheidskenmerk. Zorg ervoor dat het vergrendelingsmechanisme betrouwbaar is en voorkomt dat het mes onbedoeld beweegt tijdens gebruik.

Ophangoog: Het grote ophangoog aan de achterzijde is praktisch voor opslag en organisatie. Je kunt het mes gemakkelijk ophangen aan een gereedschapsbord of muur.

Duurzaamheid: Controleer of het haakmes is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de snijomstandigheden waarvoor het is bedoeld. Dit verlengt de levensduur van het gereedschap.

Onderhoud: Overweeg de onderhoudsvereisten, zoals het slijpen van het mes indien nodig. Een scherp mes zorgt voor efficiënter snijden.

Dit haakmes lijkt een veelzijdig gereedschap te zijn dat handig kan zijn in verschillende situaties. Zorg ervoor dat je de instructies en veiligheidsmaatregelen volgt die bij het haakmes worden geleverd.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer 3741
Merk Olfa
Breedte 95 mm
Hoogte 220 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.