Glasschraper

De robuuste schraper is ontworpen met functionaliteit en comfort in gedachten. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze schraper:

Robuust en Duurzaam Ontwerp: De schraper is vervaardigd uit stevige materialen voor duurzaamheid en robuustheid, waardoor het geschikt is voor veeleisende schraaptoepassingen.

Vlijmscherp Verwisselbaar Mes: Uitgerust met een vlijmscherp mes dat eenvoudig verwisselbaar is. Dit zorgt voor continue scherpte en efficiëntie tijdens het gebruik.

Veilig Intrekbaar Mesmechanisme: Het volledig intrekbare mesmechanisme maakt de schraper veilig in gebruik. Het mes kan worden ingetrokken wanneer het niet in gebruik is, waardoor het risico op verwondingen wordt verminderd.

Comfortabele Foam Grip: Voor comfortabel gebruik is de schraper voorzien van een foam grip. Dit zorgt voor een ergonomische handgreep en vermindert vermoeidheid tijdens langdurig gebruik.

Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse schraaptoepassingen, zoals het verwijderen van stickers, verfresten, en andere materialen op verschillende oppervlakken.

Gemakkelijk te Bedienen: De schraper is ontworpen voor eenvoudige bediening, waardoor gebruikers efficiënt kunnen werken zonder gedoe.

Kortom, deze robuuste schraper biedt betrouwbaarheid, veiligheid en comfort, waardoor het een essentieel gereedschap is voor schraapwerkzaamheden in diverse situaties.

Specificaties
Productnummer 17-0020
Kleur Zwart

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.