Flyerhouder L-type 1/3 A4 liggend

Met de Flyerhouder L-type - Liggend breng je een georganiseerde en professionele uitstraling naar elke presentatieruimte. Of je nu flyers wilt tonen op een beurs, in een wachtruimte of in je kantoor, deze liggende flyerhouder biedt een strak ontwerp en handige toegang tot je promotiemateriaal.

Liggend Ontwerp: Het liggende ontwerp van de flyerhouder maakt het ideaal voor het presenteren van liggende flyers of brochures. Het zorgt voor een gemakkelijke zichtbaarheid en toegang tot je promotiemateriaal.

Helder Acrylaat: Gemaakt van hoogwaardig helder acrylaat, biedt de flyerhouder een kristalhelder zicht op de inhoud, waardoor de details van je flyers goed zichtbaar zijn.

Stevig en Duurzaam: Het robuuste acrylaat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs bij dagelijks gebruik. Het is bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het langdurig geschikt is voor presentatiedoeleinden.

Veelzijdig Gebruik: Of het nu in een kantoor, winkel, wachtruimte of op een beurs is, deze flyerhouder voegt een professionele touch toe aan elke ruimte waar je jouw boodschap wilt delen.

De Flyerhouder L-type - Liggend is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante manier om liggende flyers te presenteren. Voeg deze flyerhouder toe aan je presentatieruimte en creëer een georganiseerde en professionele uitstraling voor je promotiemateriaal.

Bovenkant formulier

 


Specificaties
Productnummer UMSLY04000
DIN formaat 1/3 A4

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.