Eco Quick Banner - enkelzijdig - 800 x 2000 mm

Met onze Eco Quick Banner krijg je de perfecte balans tussen mobiliteit, flexibiliteit en effectieve visuele presentatie. Deze enkelzijdige banner is ontworpen om jouw boodschap op een praktische en professionele manier te presenteren, waar je ook bent.

Enkelzijdige Weergave: Onze Eco Quick Banner biedt een enkelzijdige weergave van jouw boodschap. Dit maakt het ideaal voor het effectief communiceren van jouw informatie, promoties, aankondigingen en meer.

Afmetingen van 800 x 2000 mm: Met een royale afmeting van 800 x 2000 mm biedt deze banner voldoende ruimte om jouw boodschap duidelijk en indrukwekkend weer te geven.

Flexibele en Mobiele Poster Klem: De banner is uitgerust met een flexibele en mobiele poster klem, waardoor het verwisselen van de poster een fluitje van een cent is. Je kunt snel en eenvoudig nieuwe content presenteren.

Praktische Draagbaarheid: De Eco Quick Banner is ontworpen als een praktische set die gemakkelijk gedragen kan worden. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin je regelmatig van locatie verandert, zoals beurzen, evenementen, presentaties en meer.

Professionele Presentatie: Ondanks zijn mobiliteit en eenvoudige montage biedt de Eco Quick Banner een professionele presentatie. Jouw boodschap wordt met precisie weergegeven, waardoor je een blijvende indruk achterlaat.

De Eco Quick Banner is de perfecte keuze voor diegenen die een flexibele, mobiele en effectieve manier zoeken om hun boodschap te presenteren. Of je nu onderweg bent naar een beurs, een presentatie geeft of gewoon jouw informatie wilt delen met anderen, deze banner staat voor je klaar.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UQBET00N82
Breedte 800 mm
Hoogte 2000 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.