Dubbelspanner Stormfix zwart - 180 mm

De zwarte Dubbelspanner StormFix is een krachtige en robuuste oplossing om materialen stevig en veilig te spannen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Met zijn indrukwekkende maximale trekkracht van 135 kg en hoogwaardige constructie biedt deze dubbelspanner de ultieme sterkte en veiligheid voor diverse toepassingen.

Krachtige Prestaties: De Dubbelspanner StormFix is ontworpen voor zware toepassingen. Met een maximale trekkracht van 135 kg kun je erop vertrouwen dat je materialen stevig en veilig worden vastgezet, zelfs bij sterke wind of spanning.

Meervoudige Kern: Het elastiek is gemaakt van natuurrubber met een meervoudige kern. Dit zorgt voor extra sterkte en duurzaamheid, waardoor de dubbelspanner bestand is tegen langdurig en intensief gebruik.

Veilig en Betrouwbaar: Of je nu banners, zeilen, netten of andere materialen wilt spannen, de Dubbelspanner StormFix biedt een veilige en betrouwbare bevestiging. Je kunt met vertrouwen werken, wetende dat je materialen stevig op hun plaats blijven.

Robuuste Constructie: Met een lengte van 180 mm en een diameter van 5 mm heeft deze dubbelspanner een robuuste constructie die bestand is tegen verschillende belastingen en omstandigheden.

Weerbestendig: De Dubbelspanner StormFix is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hij kan worden gebruikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

De Dubbelspanner StormFix in het zwart is de ideale keuze voor situaties waarin extreme kracht en veiligheid vereist zijn. Of je nu bouwt, evenementen organiseert, materialen vervoert of andere uitdagende taken uitvoert, deze dubbelspanner biedt de kracht en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Met zijn meervoudige kern en indrukwekkende trekkracht staat hij garant voor duurzame prestaties en gemoedsrust, ongeacht de omstandigheden.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SD-FIX-18-Z
Diameter 5 mm
Kleur Zwart
Lengte 180 mm

Anderen bekeken ook

Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.