Dubbelspanner Stormfix zwart - 160 mm

De zwarte Dubbelspanner StormFix biedt een ongeëvenaarde kracht en betrouwbaarheid voor het stevig vastzetten van materialen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Met een maximale trekkracht van 135 kg en hoogwaardige constructie, is deze dubbelspanner de ideale keuze wanneer extreme sterkte vereist is.

Indrukwekkende Kracht: De Dubbelspanner StormFix in zwart is ontworpen om zelfs de meest veeleisende situaties aan te kunnen. Met een maximale trekkracht van 135 kg, biedt hij een krachtige en betrouwbare bevestiging voor verschillende materialen.

Meervoudige Kern: Het elastiek is gemaakt van natuurrubber met een meervoudige kern, wat de duurzaamheid en sterkte vergroot. Dit maakt de dubbelspanner bestand tegen langdurig gebruik en intensieve spanning.

Veilig en Robuust: Of je nu banners, zeilen, netten of andere materialen wilt bevestigen, de Dubbelspanner StormFix zorgt voor een veilige en stevige grip. Je kunt erop vertrouwen dat je materialen veilig vastzitten, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Stevige Constructie: Met een lengte van 160 mm en een diameter van 5 mm, heeft de dubbelspanner een solide constructie die verschillende belastingen en omstandigheden kan weerstaan.

Duurzaam en Weerbestendig: De zwarte Dubbelspanner StormFix is bestand tegen diverse weersomstandigheden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De zwarte Dubbelspanner StormFix is de perfecte keuze voor toepassingen waar extreme sterkte en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Of je nu werkt aan constructieprojecten, evenementen organiseert of andere veeleisende taken uitvoert, deze dubbelspanner biedt duurzame prestaties en gemoedsrust. Met zijn meervoudige kern en indrukwekkende trekkracht, zorgt hij voor een krachtige en consistente bevestiging, keer op keer.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SD-FIX-16-Z
Diameter 5 mm
Kleur Zwart
Lengte 160 mm

Anderen bekeken ook

%
Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
%
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.