Dubbelspanner Stormfix grijs - Ø5 mm- 160 mm

De grijze Dubbelspanner StormFix is een onmisbaar hulpmiddel voor stevige bevestiging in diverse situaties. Met een maximale trekkracht van 135 kg, biedt deze dubbelspanner een betrouwbare en krachtige oplossing voor het vastzetten van materialen in uiteenlopende omgevingen.

Indrukwekkende Trekkracht: De grijze Dubbelspanner StormFix is ontworpen om indrukwekkende trekkracht te leveren, met een maximale belasting van 135 kg. Dit maakt hem ideaal voor situaties waar sterke en veilige bevestiging vereist is.

Meervoudige Kern: Het elastiek van natuurrubber met een meervoudige kern zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De dubbelspanner is bestand tegen langdurig gebruik en behoudt zijn kracht, zelfs onder spanning.

Veilige Bevestiging: Of je nu werkt met banners, netten, zeilen of andere materialen, de grijze Dubbelspanner StormFix zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging. Hierdoor kun je met vertrouwen aan de slag, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Robuuste Constructie: Met een lengte van 160 mm en een diameter van 5 mm, heeft de dubbelspanner een stevige constructie die bestand is tegen diverse belastingen en omstandigheden.

Weerbestendig: De grijze Dubbelspanner StormFix is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

De grijze Dubbelspanner StormFix biedt krachtige prestaties en betrouwbare bevestiging, ongeacht de situatie. Met zijn meervoudige kern en indrukwekkende trekkracht van 135 kg, is hij ideaal voor zowel professionele als huishoudelijke toepassingen. Of je nu materialen moet vastzetten voor bouwprojecten, evenementen, reizen of andere activiteiten, deze dubbelspanner staat garant voor duurzame en betrouwbare prestaties.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer SD-FIX-16-A
Diameter 5 mm
Kleur Grijs
Lengte 160 mm

Anderen bekeken ook

Aluminium buis Ø 32 mm - 2 mm
AB32B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 42 mm - 2 mm
AB42B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis Ø 48 mm - 3 mm
AB48B3
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
Aluminium buis zwart Ø 48 mm - 2 mm
AB48B2ZW
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.
HPX bannertape - 15 mm
BT015
Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.