Deur bordje - model 52 - 300 mm

Het Deur Bordje is de perfecte aanvulling voor een professionele en georganiseerde uitstraling binnen jouw ruimte. Dit subtiele en toch effectieve bordje zorgt ervoor dat deuren, kamers en kantoren duidelijk worden aangegeven, waardoor bezoekers en medewerkers gemakkelijk de weg kunnen vinden.

Strak en Modern Ontwerp: Het Deur Bordje  is ontworpen met een eigentijds en strak ontwerp dat naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen. Het voegt een vleugje professionaliteit toe aan elke omgeving.

Duidelijke Aanduiding: Dankzij het duidelijke en leesbare lettertype is dit bordje gemakkelijk te begrijpen. Of het nu gaat om het aangeven van een kantoor, vergaderruimte, toilet, of een andere locatie, dit bordje maakt het helder en overzichtelijk.

Duurzame Materialen: Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat het Deur Bordje  lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn kunt profiteren van de functionaliteit.

Veelzijdigheid: Of het nu in een kantooromgeving, een hotel, een medische praktijk of een andere instelling is, het Deur Bordje past bij diverse toepassingen en draagt bij aan een georganiseerde en gastvrije sfeer.

Aangepaste Opties: Dit bordje kan ook worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om aangepaste teksten, kleuren of afmetingen, je kunt het Deur Bordje aanpassen om perfect bij jouw situatie te passen.

Met het Deur Bordje voeg je een vleugje professionaliteit en organisatie toe aan jouw ruimte. Dit subtiele bordje zorgt ervoor dat deuren en ruimtes gemakkelijk te vinden zijn, waardoor de navigatie voor bezoekers en medewerkers wordt vereenvoudigd. Kies voor dit bordje om een nette en overzichtelijke omgeving te creëren die een blijvende indruk achterlaat.

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UDS520NB30
Breedte 300 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.