ClickFix cassettesysteem acrylaat - 210 x 297 mm

Het ClickFix cassettesysteem met acrylaat is een hoogwaardig en eenvoudig te monteren systeem voor het ophangen en presenteren van materialen zoals afbeeldingen, foto's of informatie. Hier zijn enkele kenmerken en details die je kunt opnemen in de beschrijving:

Afmetingen: De buitenmaat van de ClickFix cassette is 152 x 299 x 4.5 mm, terwijl de specifieke opening voor materiaal 150 x 297 mm is.

Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig acrylaat, wat zorgt voor helderheid en duurzaamheid.

Cassettesysteem: Het ClickFix-systeem maakt gebruik van een handig klikmechanisme waardoor het eenvoudig is om materiaal toe te voegen of te verwijderen.

Toepassingen: Ideaal voor het presenteren van foto's, afbeeldingen, posters of informatiemateriaal op een nette en professionele manier.

Montagegemak: Het systeem is ontworpen voor eenvoudige montage en demontage, wat handig is voor regelmatige updates of vervangingen.

Bescherming: Het acrylaat biedt bescherming aan het ingelijste materiaal tegen stof en beschadigingen.

Design: Het ClickFix-cassettesysteem kan een strak en modern ontwerp hebben dat zich goed aanpast aan verschillende interieurstijlen.

Flexibiliteit: Geschikt voor zowel privégebruik als zakelijke toepassingen, bijvoorbeeld in kantoren, winkels of tentoonstellingsruimten.

Veelzijdigheid: Kan zowel in liggende als staande oriëntatie worden gebruikt, afhankelijk van de voorkeur en het type inhoud.

Duurzaamheid: Acrylaat is bestand tegen vergeling en behoudt langdurig zijn helderheid.

Verpakkingsinformatie: Wordt geleverd met duidelijke instructies voor montage en mogelijk benodigde bevestigingsmaterialen.

Populaire Toepassingen: Geschikt voor het maken van galeriewanden, bedrijfspresentaties, artistieke exposities en meer.

Zorg ervoor dat je alle relevante details en afmetingen nauwkeurig vermeldt om potentiële klanten een duidelijk beeld te geven van het product.

Specificaties
Productnummer 108-297-AC

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.