ClickFix cassettesysteem acrylaat - 150 x 210 mm

Het ClickFix Cassettesysteem met acrylaat is de ideale oplossing voor het bevestigen en presenteren van prints, posters, en afbeeldingen op een professionele en duurzame manier. Dit cassettesysteem combineert functionaliteit met een strak design en is geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Eenvoudige Bevestiging: ClickFix maakt het ophangen van afbeeldingen eenvoudig en snel. Dankzij het handige kliksysteem kunt u prints gemakkelijk wisselen zonder gedoe met schroeven of gereedschap.

Bescherming van Prints: Het acrylaat voorpaneel beschermt uw prints tegen stof, krassen en verkleuring. Hierdoor blijven uw afbeeldingen langer mooi en blijft de kwaliteit behouden.

Duurzaam en Stevig: Gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium, garandeert het ClickFix systeem duurzaamheid en stevigheid. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Elegant Ophangsysteem: Het ophangsysteem is niet alleen functioneel, maar voegt ook een elegant accent toe aan uw presentatie. Het systeem zorgt voor een zwevend effect, waardoor de aandacht op de afbeelding wordt gevestigd.

Upgrade uw presentaties met het ClickFix Cassettesysteem met acrylaat en geniet van de combinatie van gebruiksgemak en een professionele uitstraling.

Specificaties
Productnummer 108-210-AC

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.