Bureau bordje - 200 mm

Wil je jouw werkruimte een persoonlijk tintje geven? Onze bureau bordjes zijn de perfecte oplossing. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van onze hoogwaardige bureau bordjes:

Personalisatie: Geef jouw werkplek een eigen identiteit door een bureau bordje te personaliseren met jouw naam, functie of afdeling. Kies uit diverse lettertypen en kleuren voor een unieke uitstraling.

Stijlvol Design: Onze bureau bordjes zijn ontworpen met aandacht voor stijl en elegantie. Ze voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dragen ook bij aan de esthetiek van jouw werkruimte.

Professionele Uitstraling: Een bureau bordje draagt bij aan een professionele uitstraling van jouw werkruimte en vergemakkelijkt de identificatie van medewerkers en bezoekers.

Maatwerkopties: Naast standaard ontwerpen bieden we ook maatwerkopties aan, zoals graveringen, prints of specifieke vormen die passen bij jouw merkidentiteit.

Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan jouw werkruimte met onze bureau bordjes. Deze kleine details maken een groot verschil in het creëren van een gastvrije en professionele omgeving.


Specificaties
Productnummer UMDS740N20
Materiaal Aluminium
Breedte 200 mm
Hoogte 74 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.