Brochure standaard - 4x4 A4 - dubbelzijdig

OP=OP

5 stuks op voorraad

Optimaliseer je presentatie met onze transparante brochuredisplays. Deze displays zijn de perfecte oplossing voor het professioneel presenteren van 8 tot 32 A4-formaat brochures. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van deze displays:

Veelzijdige Capaciteit: Deze brochuredisplays bieden ruimte voor een minimum van 8 tot een maximum van 32 A4-formaat brochures, waardoor je flexibel bent in de hoeveelheid inhoud die je wilt tonen.

Helder Acrylaat: Gemaakt van duurzaam 4 mm helder acrylaat, zorgen de displays voor optimale bescherming en duidelijkheid van je brochures.

Enkel- en Dubbelzijdige Uitvoering: Je kunt kiezen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoering, wat je de mogelijkheid geeft om je brochures vanuit verschillende hoeken te presenteren.

Stijlvol Zilver Aluminium Frame: Het frame is vervaardigd uit zilver geanodiseerd aluminium ellipsprofiel met een breedte van 51 mm, wat zorgt voor een eigentijdse en professionele uitstraling.

Of je nu informatie, promotiemateriaal of brochures wilt presenteren, deze brochuredisplays bieden een elegante en effectieve manier om je boodschap over te brengen. Bestel ze nu en geef je presentatie een professionele upgrade!

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

Bovenkant formulier

 

Specificaties
Productnummer UBSSC10N44
DIN formaat A4
Enkel- / dubbelzijdig Enkel- en dubbelzijdig
Hoogte 40 mm

Nog geen klant bij ons? Registreer je via onze website!

Profiteer van de scherpe prijzen en ons brede assortiment.