Tip van de Week - Freeswerk Calculator

Tip van de Week - Freeswerk Calculator

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: Freeswerk Calculator!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is. Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Laat je inspireren door de freeswerk mogelijkheden.

Binnen de signbranche wordt al jaren gebruik gemaakt van freeswerk. Een van de meest voorkomende uitvoering is het plaatsen van een logo op de gevel. Daarnaast wordt het veelal gebruikt binnen gebouwen voor bewegwijzering. De veelzijdigheid van freeswerk zie je terug doordat het toegepast wordt in het maken van interieurs en exterieurs. Denk hierbij aan een tafel voor binnen of een MGBond zuil voor buiten.

Vele soorten materialen worden gebruikt voor het frezen, zoals geschuimd PVC, aluminium composiet, plexiglas en acrylaat. De ontwerpmogelijkheden zijn door de diversiteit aan materialen dan ook ontelbaar! 

Wij willen je graag een kijkje geven in de bijzondere freesprojecten die wij de afgelopen jaren voor klanten hebben geproduceerd.

Zwaartafelen 
Op aanvraag hebben wij voor Zwaartafelende 8 mm MDF platen (die zij zelf bij ons geleverd hebben) gefreesd naar 40 lijsten contour. De 40 lijsten contour gefreesd zijn gebruikt voor het interieur van de kledingwinkel Nikkie Store in Bataviastad. 

D.A.P. Signs 
Deze freesletters zijn gemaakt uit ons 8 mm Signlux materiaal. Het zorgt voor een strakke en klassieke uitstraling op de gevel. Binnen ons assortiment zijn er 16 verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er een ruime keus is voor de klant. 

Reclame WZ
Voor deze damwand werd het logo eerst uitgefreesd uit 8 mm Signlux. Onder de uitgefreesde letters hebben wij een op maat gemaakte zilveren MGBond plaat geplaatst, zodat de indirecte LED-verlichting egaal zichtbaar is.  

Signland
Voor de gevel van de fietsenwinkel is gekozen voor 8 mm Signlux. De freesletters zijn gefreesd uit de blauwe plaat RAL 5002 en de rode plaat RAL 3020.  

Via onze webshop bestel je gemakkelijk je freeswerk via onze freeswerkcalculator. Heb je een bijzonder project waarbij je samen wilt kijken naar het juiste materiaal? Of staat het materiaal wat je wilt frezen er niet tussen? Wij denken graag met je mee.