Tip! Uithangborden

Tip! Uithangborden

Uithangborden

In de winkelstraten kom je ze overal tegen. De uithangborden! Deze borden zorgen ervoor dat je snel in een overzicht kan zien welke winkels er allemaal zijn. Vanuit de gemeente moeten deze uithangborden vaak aan speciale eisen voldoen. Zo zie je in vele winkelstraten de ronde en/of ovale borden terug. Gelukkig zijn er ook gemeenten die de winkeliers wat meer vrijheid hierin geven, waardoor er meer vrijheid is voor een ontwerp passende bij de branding van de klant. In deze blog nemen we je graag mee in de standaard modellen, maar ook maatwerk modellen. De meest bekende uithangborden in winkelcentra zijn de ronde en ovale borden, of een dubbelzijdige lichtbak.

Ronde en ovale uithangborden

Met de calculator stel je met een paar klikken eenvoudig een lichtbak samen. Maak een keuze voor de vorm, enkelzijdig of dubbelzijdig en het formaat. Kies de kleur die past bij de huisstijl van je klant en maak een keuze voor wel of geen translucent folie direct erop geplaatst. Binnen 15-20 werkdagen is jouw lichtbak klaar!

Maatwerk uithangborden

Uiteraard gaan wij graag nog een stapje verder! Naast de standaard producten kun je bij ons ook terecht voor maatwerk. Binnen onze sales afdeling krijgen wij steeds vaker de vraag naar dunne, strakke uithangborden. Voor klanten maken wij dan ook regelmatig uithangborden van een aluminium profiel met een van de kleuren uit het kleurenpallet van MGBond bekleed. Dit geeft een strakke look en feel. Wilt de klant een verlicht bord? Geen probleem! Dan maken we gebruik van doorsteekletters of frezen we het MGBond in en plaatsen we er een opaal plaat achter.

Heb je een aanvraag voor een uithangbord? Of heb je een ontwerp waarbij wij kunnen helpen in het meedenken qua materiaalkeuze? Neem dan contact op met onze salesafdeling. Wij staan voor je klaar om een passend advies uit te brengen.