Tip! Spandoekframe Calculator

Tip! Spandoekframe Calculator

De Vernieuwde Spandoekframe Calculator is live!


In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. Deze week doen we het anders en willen we je graag laten kennis maken met de vernieuwde en uitgebreide spandoekframe calculator. Het is nu nog overzichtelijker, gemakkelijker en sneller te bestellen dan je gewend bent.

Wist je dat
Spandoekframes één van de meest bekende vormen van reclame-uiting is. Het kenmerkt zich door het snel bevestigen en wisselen van een doek. Het spandoek blijft strak in het frame hangen krijgt door de juiste plaatsing en grootte een heleboel attentiewaarde

Wat is er nu veranderd?
Met onze vernieuwde spandoekframe calculator heb je aller eerst een compleet overzicht welke stappen je binnen de calculator moet afgaan. Daarnaast hebben we aangepast dat je kan kiezen voor een compleet spandoekframe met doek, alleen het spandoekframe en alleen een doek. De stappen worden automatisch aangepast bij de uitvoering die je kiest. Ook klik je nu eenvoudig aan of je het spandoekframe op een stenen muur of damwand plaat wilt bevestigen.
 
Keuze uit diverse buisstypes
Het spandoekframe is te bestellen in verschillende soorten buistypes. Je hebt de keuze uit de diameters: 33.7, 42 of 48 mm, met een wanddikte van 2 of 3 mm. De aluminium buis met een diameter van 48 mm is ook verkrijgbaar in zwart geanodiseerd met bijpassende gepoedercoate buiskoppelingen.

Doeksoorten
Voor je spandoek kun jij kiezen tussen 2 verschillende doeksoorten: Banner 510 of Meshdoek. Banner 510 is een PVC doek met een glanzende uitstraling voor binnen- en buitengebruik. Het Meshdoek is een PVC doek met een gaasachtige structuur door middel van gaatjes in het doek. Beide doeken hebben een B1 certificaat.
 
Doekafwerking

Voor de bevestiging van het doek binnen het frame hebben wij verschillende afwerkingen. Je kunt kiezen om het doek te voorzien van zomen en ringen voor spanners, of zomen en ringen voor Stormfix. Bij beide opties worden de zomen en ringen om de 30cm geplaatst.

Berekenen nu eenvoudig je spandoek
Ben je bezig met het maken van een offerte voor je klant? Met behulp van onze online calculator bereken je ook direct de prijs. Het is handig om ook te weten de buiskoppelingen zijn TüV gecertificeerd en voorzien van RVS inbusklem voor een snelle montage.