Tip! Het duurzame aluminium sandwichpaneel

Tip! Het duurzame aluminium sandwichpaneel

MGBond is kenmerkend om de uitzonderlijke sterkte en stijfheid, maar tegelijkertijd licht en gemakkelijk om mee te werken. Deze eigenschappen maken MGBond tot een populaire keuze voor een breed scala aan print- en sign toepassingen. Maar wat is MGBond precies?
De veelzijdigheid van MGBond
De aluminium composiet platen van MGBond zijn zeer stevig, maar alsnog licht van gewicht. Dit komt door de unieke samenstelling, bestaande uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn aluminium platen met daartussen een 100% polyethyleen kern die onder hoge druk verlijmd is met de aluminium buitenlagen. Deze unieke samenstelling geeft MGBond voordelen ten opzichte van andere plaatmaterialen.
Naast zijn veelzijdigheid is MGBond ook een duurzame keuze voor milieubewuste bedrijven. De productie van MGBond verbruikt minder energie en produceert minder afval dan andere aluminium sandwichpanelen, waardoor MGBond een milieuvriendelijke optie is.
Bestel op maat voor elke klus
Kies uit diverse afwerkingen of RAL kleuren.
Probeer het zelf!
Dankzij het veelzijdige karakter en aandacht voor afwerking wordt MGBond al jaren aangeraden door bedrijven als ZUNDT voor de meest uiteenlopende sign- en print toepassingen. Je plaatmateriaal wordt zorgvuldig bezorgd met ons eigen transport en al leverbaar vanaf 1 werkdag. Probeer MGBond en zie het verschil zelf!