Tip! De Bubble-Free werktafel

Tip! De Bubble-Free werktafel

Bestel de Bubble- Free nu nog voor de oude prijs!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. Deze week willen we graag nog een keer de Bubble-Free in de spotlight zetten. 

De Bubble-Free is een multifunctionele werktafel die zeer geschikt is voor alle signmakers. De applicatietafel is ontworpen als een multifunctionele werktafel met een linoleum toplaag, een glasplaat van 13mm en een 5mm self-healing snijplaat. 

Vanaf 1 januari gaan de prijzen van de Bubble-Free tafels omhoog. Dus was je al aan het oriënteren voor een applicatietafel wacht dan niet te lang en bestel deze nog voor 2023. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een Bubble-Free maar liefst € 500,- vrij te besteden webshoptegoed!


Bestel je Bubble-Free werktafel


Waarom de Bubble-Free?
De Bubble-Free is een applicatietafel die zeer geschikt is voor alle signmakers. De werktafel kan gebruikt worden voor; plaatmateriaal, lamineerfolie, applicatietape en foamboard. 

Rubber Wals 
De rubberen wals heeft een zachte 15mm coating waardoor alle applicaties zonder luchtbellen worden geleverd. De wals fixeert zowel de folie en de ondergrond zodat er geen verschuiving kan plaatsvinden. De pneumatische druk is makkelijk instelbaar.
 
Werkoppervlak
Of je nu voor de MDF versie met een linoleum toplaag kiest óf de 13mm glasplaat. Ze zijn beide zeer geschikt om op te werken. Op allebei ligt ook een 5mm self-healing snijmat. 

Elektrische bediening
Aan beide kanten van de tafel is de rubberen wals te bedienen met elektrische knoppen. Hiermee kan de wals omhoog of omlaag gezet worden, met een maximale doorvoer van 60mm.

Pneumatische Control Unit
De druk van de wals moet tussen de 2.0 en 3.0 bar staan. Dit is met de pneumatische control unit makkelijk in te stellen. Met 2.0 bar druk is het foamboard makkelijk te lamineren of plakken zonder dit te beschadigen. Wanneer je meer gevoelige materialen wilt gebruiken dient de druk vooraf getest te worden. De pneumatiek is van hoogwaardige Festo en Hafner parts. 

Wielen met rem
De applicatietafel is voorzien van 4 wielen die makkelijk verrijdbaar zijn. Alle wielen zijn ook geremd en zijn goed vaststaand. Een must voor elke grote werktafel.

Elektrische hoogteregeling
Het is mogelijk om je Bubble-Free tafel te voorzien van een elektrische verhoging zodat de hoogte aangepast kan worden van 85 tot 110cm. 

We hebben de voordelen van de Bubble- Free voor je op een rijtje gezet:
  • Snel plakken zonder dat er luchtbellen of vouwen komen 
  • 6x sneller werken 
  • De werktafel is multifunctioneel inzetbaar
  • Pneumatische Control Unit 
  • Er zit geen rek in de folie waardoor je geen vervorming krijgt
  • De tafel is eenvoudig te bedienen
  • De materialen die je op elkaar plaatst, verschuiven niet 

Bestel je Bubble-Free!