Tip! Zien wij jou ook binnenkort?

Tip! Zien wij jou ook binnenkort?

Zien wij jou ook binnenkort?

Waar wij vanuit oudsher een vast team hadden in de buitendienst, was dit de afgelopen jaren niet het geval. Dit had onder andere te maken met de komst van COVID, waardoor wij als bedrijf hebben gefocust op onze nieuwe webshop en online marketing en geen vast buitendienst team meer hadden.

Uiteraard kwamen Mick en Kim wel langs, wanneer ze in de buurt waren of op aanvraag. Dit jaar gaan we daar verandering in brengen! We gaan meer op pad om jou als klant te bezoeken. Vanaf dit jaar sluit Bryan zich ook aan bij de buitendienst voor 2 dagen in de week!


Je zult hem vast wel eens aan de telefoon gesproken hebben! Bryan Guliker,  ooit binnengekomen als stagiaire, heeft de afgelopen 8 jaar gewerkt als verkoop binnendienstmedewerker. Dit jaar gaat hij ook op pad om bij jou langs te gaan! Hij bespreekt graag samen met jou waar wij als ISCA je nog bij kunnen ondersteunen.

Sales & Marketing Manager Kim Havelaar is al regelmatig op pad. Op alle beurzen en events binnen de branche is zij het vaste gezicht van ISCA. Ze kijkt graag samen met jou naar het vermarkten van producten en hoe ISCA jouw bedrijf de juiste dienstverlening kan aanbieden. Ook is zij binnen ISCA het aanspreekpunt voor de webshop, maar ook alle koppelingen er naartoe.

Ook Mick Bos, onze commercieel directeur gaat weer fanatiek de weg op! Hij is graag onder de klanten om advies te geven, maar ook om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de branche. Deze informatie vertaald Mick naar plannen om het assortiment en onze service nog verder te verbeteren.


"Écht contact met klanten vinden wij bij ISCA belangrijk!"
-  Mick Bos


Plan nu je afspraak!