Maatwerk van de maand november

Maatwerk van de maand november

Maatwerk van de maand november

Elke dag krijgen wij bij ons op de sales afdeling de mooiste ontwerpen binnen. Wij denken altijd graag mee hoe je van het ontwerp een eindproduct maakt. Hierbij ondersteunen we in de constructie, eventuele verlichting en adviseren we over de materialen en de mogelijke bewerkingen. Wanneer we samen met de klant een eindproduct hebben bedacht, gaan wij deze bij akkoord in de productie produceren. 

Hierdoor zien we dagelijks de mooiste ontwerpen en eindproducten bij ons de deur uitgaan. Ons werk zit er vanaf dat moment op. Alleen niets is leuker om ook het daadwerkelijke eindresultaat op de locatie te zien, aan de hand van een video of foto. Om de samenwerking met onze klant te vieren en om meer betrokken te zijn bij de daadwerkelijke oplevering bij de eindklant, hebben wij het maatwerk van de maand ontwikkeld.

Iedere klant is vrij om foto’s en filmpjes te sturen van het door ons samen gecreëerde maatwerk product. Wij delen graag dit beeldmateriaal met onze klanten om te inspireren voor nieuwe projecten, maar ook om onze klant even extra in het zonnetje te zetten.

Eens per maand roepen wij 1 project uit tot maatwerk van de maand. Hier gaan we net een stapje verder. Onze sales & marketing manager Kim Havelaar gaat namelijk langs bij de klant voor een diepte interview over het bedrijf en over het maatwerk project. Uiteraard komen wij niet met lege handen aan! Daarnaast zullen wij dit interview plaatsen in onze blogs en alles over het project nog eens extra belichten op al onze social media kanalen. 


Van Laar Reklame
Deze maand had ik het genoegen om eens binnen te stappen bij Van Laar Reklame in Barneveld. Bij aankomst werd ik al begroet door een groot beeld van een haan in de voortuin. Een cadeau van het personeel ter ere van het 25 jarig jubileum. Binnen werd ik enthousiast begroet door Andries, mijn gesprekspartner voor vandaag.
Van Laar Reklame is in 1994 opgericht door zijn vader en bestaat dan ook al 28 jaar. Toen Van Laar ooit is gestart met de onderneming, was dit nog vanuit huis. Het bedrijf groeide snel en is nog 2x eerder verhuisd, voor ze de intrede deden in het huidige pand. Zelf is Andries al zo’n 15 jaar actief binnen het bedrijf en heeft het vak van jongs af aan geleerd. Het bedrijf wordt gerund door 6 man in de werkplaats en 4 op kantoor.

Iedereen in de regio is bekend met Van Laar Reklame, ze zijn een regionale speler in de signbranche. Uiteraard hebben ze wel eens uitschieters naar de andere kant van het land, maar de focus ligt lokaal. Bij Van Laar Reklame pakken ze alle signprojecten op of het nu gaat om een autobellettering of een gevelreclame, voor zowel grote als kleine bedrijven.  Iedereen is er welkom! Ook voor relatiegeschenken ben je bij Van Laar Reklame aan het juiste adres. 
 
Maatwerk project 
Voor het maatwerk van de maand project reizen we door naar Ede. Hier staat het pand van FALK. Het bedrijf bestaat nu 15 jaar. Van Laar Reklame had als opdracht gekregen om het huidige logo te vervangen op de gevel voor het nieuwe logo. 

Op het pand zat al een grote lijst, welke de klant graag wilde behouden. Binnen dit kader wilde de klant het nieuwe logo geplaatst hebben. Vanwege de mogelijkheid om eventueel van doek te wisselen is er gekozen voor het gebruiken van het Easyframe van ISCA Nederland B.V. Een outdoor textielframe, wat het eenvoudig wisselen van de reclames mogelijk maakt. Het frame is op maat te maken, waardoor deze precies tussen de koof past. Boven de koof was er al verlichting aanwezig voor het perfect uitlichten van de nieuwe gevelreclame. 

De klant is ontzettend tevreden met het eindresultaat! Hun nieuwe uitstraling is weer goed zichtbaar op hun pand en wetende dat de doeken eenvoudig te verwisselen zijn bied weer mogelijkheden. 


Wij willen Van Laar Reklame nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons om dit project tot een succes te maken! Uiteraard ook voor de moeite om foto’s in te zenden van het project. Ben je zelf nieuwsgierig geworden wat Van Laar Reklame allemaal maakt? Neem dan eens een kijkje bij hun op de site: 
www.vanlaarreklame.nl