Lichtreclames en lichtkoven

Lichtreclames en lichtkoven

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. Deze week vertellen we je meer over onze lichtreclames & lichtkoven. Met uiteraard een leuke kortingsactie van 5% korting op beide maatwerk producten. 
De lichtreclames op de gevel schijnen weer volop in de donkere dagen. Tevens ook het moment waarop veel bedrijven ontdekken dat hun brand niet goed zichtbaar is in het donker. 


Lichtreclames


Al bijna 30 jaar maken we bij ISCA lichtreclames. Met ontelbaar verschillende soorten en maten zijn lichtreclames een van de meest veelzijdige vormen van gevelreclame. Door op groot formaat je logo, bedrijfsnaam en/of slogan aan je gevel te hangen val je direct op. Vooral in deze donkere maanden trek je gelijk de aandacht ook wanneer het 5 uur 's middags is en de zon al onder is. 

Onze lichtbakken zijn te bestellen in vele maten en uitvoeringen, In onze maatwerk calculator kun je eenvoudig met een paar klikken een lichtreclame samenstellen. Zo kun je kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige lichtbakken op maat gemaakt, met de keuze voor profiel, met of zonder schemerschakelaar, met of zonder print en op kleur gespoten.

 
Lichtkoven
Een eenvoudige, maar zeker effectieve manier om je reclame te verlichten is door gebruik te maken van een lichtkoof. Ook de lichtkoof kun je zelf eenvoudig samen stellen met onze calculator. Deze lichtkoven zijn ideaal als je al onverlichte reclame aan je gevel hebt hangen. Of als je keuze uitgaat naar bijvoorbeeld een Spandoekframe of Easyframe.

Links: Lichtkoof voor De Haan Reclame. Rechts: Dubbelzijdige lichtbak voor FFAnders.