Het stoepbord met een GROOT bereik!

Het stoepbord met een GROOT bereik!

Het stoepbord met een groot bereik

De Euroshop beurs in Dusseldorf is in volle gang! Afgelopen maandag stonden Sales & marketing manager Kim Havelaar en Sales medewerker Bryan Guliker in de M&T Display stand. Ben je vandaag nog op de beurs? Dan raden we je aan om eens de M&T stand te bezoeken in hal4 Stand A4. Op de stand vind je een groot deel van ons promotiemateriaal terug.
In deze Tip van de week blijven we in het thema 'promotiemateriaal' waarbij wij je extra kennis willen laten maken met de Master Sign stoepbord. Deze week ontvang je ook korting op het stoepbord!

Stoepbord Master sign

De Master Sign stoepbord zet je in als een slimme en effectieve manier om de aandacht van klanten te trekken en de boodschap over te brengen!


Het stoepbord is leverbaar in de A1-formaat (594 x 840mm). Het is ontwikkeld voor buitengebruik en gemaakt van duurzaam plastic. Het stoepbord is voorzien van een watertank wat ervoor zorgt dat die stevig blijft staan. Binnen ons assortiment heb je de keuze uit de kleuren zilver-zwart en zwart. Ook kunnen wij andere kleuren leveren zoals: beige/bruin. Neem voor deze kleuren contact op met onze Sales afdeling.


Bestel hier je stoepborden