De kracht van reclamezuilen

De kracht van reclamezuilen

De kracht van reclamezuilen

Het voorjaar komt er weer aan! Waar we deze week nog verrast werden door bevroren autoramen gaan we er vanuit dat het lentezonnetje snel komt. De bevroren bodem maakt dan weer plaats voor lentebloemen en natuurlijk voor het plaatsen van mooie reclames in de grond.  Een mooi voorbeeld van zo'n reclame-uiting zijn reclamezuilen. Een opvallende reclamezuil is natuurlijk de introductie van ieder bedrijf! De zuil wordt vaak als ondersteunende buitenreclame ingezet. Om extra op te vallen in de straat, maar ook om een stukje bewegwijzering te tonen. Welke bedrijven zitten er bijvoorbeeld allemaal in de straat. Of waar is de ingang en de expeditie? Om je alvast even op te warmen en klaar te stomen voor de lente vertellen we in de Tip van de week alles over zuilen. Zo ben je volledig op de hoogte over alle mogelijkheden om mee te nemen in de ontwerpen richting de klant.

Ovale zuil 

Nog altijd populair is de ovale zuil! De ovale zuil bestel je bij ons gemakkelijk op maat via onze calculator. Je hebt de keuze uit een verlicht of onverlichte zuil. Een verlichte zuil wordt voorzien van een 4mm opaal acrylaatplaat. Bij een onverlichte zuil wordt er gebruik gemaakt van een aluminium composietplaat. Verder heb je de mogelijkheid om de zuil in een RAL-kleur naar keuze te laten spuiten. Voor de montage van de zuil heb je de keuze uit 3 opties: 700 mm kokers laten doorlopen in de grond, instortkokers en montagevoeten. 

Wens je gelijk een kant en klaar product? Geen probleem, want wij kunnen de plaat ook gelijk voorzien van een folie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bestel je zuil


MGBond zuil 

Ben je meer op zoek naar een strakke look & feel? Kies dan voor een MGBond zuil, welke verkrijgbaar is in een breed kleurenpallet. De zuilen zijn namelijk verkrijgbaar in alle kleuren uit ons MGBond assortiment. Ook deze zuilen bereken je eenvoudig met een paar klikken via de calculator. 

Wil je voor de klant nu echt iets speciaals? Wij gaan in de productie graag nog en stapje verder! Denk aan freeswerk in of op de zuil en het verlichten van de zuil. Voor een aantal projecten hebben wij de MGBond zuilen voorzien van doorsteek letters. De doorsteekletters worden geproduceerd uit 10mm Acrylaatopaal plaat met een doorsteek van 7mm, beschikbaar in de kleuren warm-white en cool-white. Heb jij een ander idee? Onze mannen in de productie houden van een uitdaging. Ze staan voor je klaar om van jouw ontwerp werkelijkheid te maken.  Via onze calculator bestel je eenvoudig jouw zuil naar wens. 

Wil je juist een speciale MGBond zuil met bijvoorbeeld doorsteek letters? Vraag deze dan aan via 

de mail.

Foto 1 links boven: Decoprints         
Foto 2 links onder: Geurtsen Interieurbouw
Foto 3 midden boven : Van der Valk

Foto 4 midden onder: De Haanreclame
Foto 5 rechts boven: Twee Reclame