Win een oer-Hollands Bierpakket

Win een oer-Hollands Bierpakket

Win een oer-Hollands Bierpakket

De dag waarop Nederland zijn oranje outfit uit de kast haalt, het Wilhelmus wordt gezongen en het bier rijkelijk vloeit, komt eraan: Koningsdag! En als er één iemand is die weet hoe je een feestje moet bouwen met een biertje in de hand, dan is het onze koning Willem-Alexander wel. Hij is niet voor niets de trotse eigenaar van de eretitel Prins Pils!

Bestel en ontvang je Prins Pils Bierdrager

Al dat bier sjouwen tijdens je Koningsdag-party, kan een flinke workout zijn voor je armen. Daarom zitten er bij alle bestellingen welke wij vandaag, morgen en woensdag versturen, een super handige bierdrager. Zo kun je je armtraining overslaan en meteen aan de echte training beginnen: het optillen van een biertje naar je mond.


Tag je foto & win!

Tag je foto met onze bierdrager met #PILSISCA en maak direct kans op een van de 10 Hollandse Bierpakketten, met heerlijke biertjes van Hollandse bodem. Wie weet vindt Koning Willem-Alexander jouw foto zo leuk dat hij een biertje met je komt drinken!


Dus kleed je in het oranje, trommel je vrienden op en geniet van een paar koude biertjes op deze feestelijke dag. Wie weet word jij wel één van de 10 mazzelaars die ons Bierpakket wint en kun jij nog even doorfeesten na Koningsdag. Proost op Koningsdag, en vergeet niet te drinken met mate(n)!


Tag je foto met onze bierdrager met #PILSISCA en win!