Week 27 aanbieding

Week 27 aanbieding

Week 27 aanbieding

Bekijk de aanbieding van deze week!

Iedere week hebben wij weer een aantal nieuwe aanbiedingen! Bekijk in deze blog welke aanbieding deze week geldt en zo loop jij nooit een leuke actie mis. Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

De aanbiedingen van deze week zijn:

 • Krijtbord met klem die ideaal is voor het uiten van jouw reclame-uiting die je steeds kan veranderen! Het krijtbord met klem is beschikbaar in de formaten A5 en A4.

  Krijtbord met klem

   

 • Toonbank krijtbord voorzien van een houten frame welke ideaal is voor het promoten van tijdelijke acties. Het krijtbord is geschikt voor krijtstiften en is gemakkelijk schoon te maken, zodat je eenvoudig jouw reclame-uiting kan veranderen!

  Toonbank krijtbord


 • Krijtbord stiften wit, ideaal voor het beschrijven van krijtborden. De krijtstiften zijn watervast wat ervoor zorgt dat het geschikt is voor buitengebruik. Geleverd in een set van 3.

  Krijtbord stiften wit 

 • Krijtbord stiften kleur, eveneens voor gebruik bij het beschrijven van krijtborden. De gekleurde krijtstiften zijn watervast en worden geleverd in een set van 5.

  Krijtbord stiften kleur