Week 08 aanbieding

Week 08 aanbieding

Week 08 aanbieding

Bekijk de aanbieding van deze week!

Iedere week hebben wij weer een aantal nieuwe aanbiedingen! Bekijk in deze blog welke aanbieding deze week geldt en zo loop jij nooit een leuke actie mis. Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

 
De aanbiedingen van deze week zijn: 

De drie millimeter dikke aluminium composiet plaat bestaat uit 3 lagen, dit zorgt ervoor dat het een sterk, duurzaam en licht materiaal is. Deze platen zijn ideaal te gebruiken voor de reclamebranche. Doordat het materiaal geschikt is voor binnen- en buitengebruik is het voor veel doeleinden toepasbaar. De aluminium toplaag van 0,3 mm zorgt ervoor dat het materiaal roestvrij is.

MGBond plaat wit 3mm

 

De MGBond Prime wit is Uv-bestendig, ook zorgt de aluminium toplaag van 0,21 mm ervoor dat het materiaal weerbestendig is. De drie millimeter dikke aluminium composiet plaat bestaat uit 3 lagen, dit zorgt ervoor dat het een sterk, duurzaam en licht materiaal is. Het is een gebruiksvriendelijk materiaal wat ervoor zorgt dat het makkelijk te bewerken is, MGBond Prime wordt veel gebruikt op luchthavens, treinstations en commerciële doeleinden.

MGBond plaat wit 


De drie millimeter dikke aluminium composiet plaat bestaat uit 3 lagen, dit zorgt ervoor dat het een sterk, duurzaam en licht materiaal is. De platen zijn eenvoudig aan te passen zonder dat het vervormt. Door de aluminium toplaag van 0,21 mm is de plaat roestvrij en geschikt voor het buitengebruik bij gevelbekleding, reclameborden, displays en freeswerk.

MGBond plaat zwart glans/mat