Week 07 Valentijn Actie!

Week 07 Valentijn Actie!

Valentijn acties

Deze week staat in het teken van de liefde! Daarom hebben wij onze acties helemaal aangepast aan Valentijnsdag! Maar wat houdt Valentijnsdag nou precies in? Valentijnsdag is een dag waarop je je geliefde, of je geheime liefde extra in het zonnetje zet!"Een navulling is een aanvulling"

In de aanbieding deze week is ons afbreekmes 9mm 30° met reservemes 9mm 30°. Deze bestel je nu samen voor maar €7,95

Het afbreekmes is voorzien van een stevige roestvrije stalen houder. Door de hoek van 30° kan je het afbreekmes goed gebruiken voor grafische precisie klussen.

Reserve mesjes

Het reservemes 30° is los verkrijgbaar en is te gebruiken in het afbreekmes 9mm 30°

Reserve mesjes.  


"Kijk wat dit lusje aan de haak heeft geslagen"

In de aanbieding deze week ons zelfklevend klittenband 25 mm haak lus & zelfklevend klittenband 25 mm haak wit samen voor maar €22,50

Het zelfklevende klittenband op een rol van 25mm haak wit zorgt voor een zeer stevige verbinding en heeft een lange levensduur.

Reserve mesjes 

Ook het zelfklevende klittenband op een rol van 25mm lus wit zorgt voor een zeer stevige verbinding en heeft ook een lange levensduur.

Reserve mesjes 


"Wordt niet te heet om te plakken" 

In de aanbieding deze week onze Steinel föhn HG2120E Car wrap & Steinel tempratuur HL scan samen voor maar €179,95!

Met de Steinel föhn HG2120E Car wrap kan jij de mooiste carwraps uitvoeren! De softgrip zorgt ervoor dat je gemakkelijk met één hand kunt werken.

Reserve mesjes 
De Steinel temperatuur HL scan meet de temperatuur van een folie en geeft d.m.v. een IR straal aan wanneer je de optimale temperatuur hebt bereikt. De Steinel temperatuur HL scan is dus perfect om te gebruiken bij projecten die gevoelig zijn voor temperatuur. Wanneer je onder of boven de aangegeven temperatuur werkt wordt er een optische waarschuwing gegeven.

Reserve mesjes