Week 05 aanbieding

Week 05 aanbieding

Week 05 aanbieding

Bekijk de aanbieding van deze week!

Iedere week hebben wij weer een aantal nieuwe aanbiedingen! Bekijk in deze blog welke aanbieding deze week geldt en zo loop jij nooit een leuke actie mis. Wil jij op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

 

Deze week bij ons in de aanbieding:

  • Steinel heteluchtpistool HG2120E Carwrap, dit heteluchtpistool beschikt over een voedingskabel van 7,5 meter wat het een perfect hulpmiddel maakt voor carwrap door de lengte van de voedingskabel. Door de softgrip werk je gemakkelijk met één hand.

     
  • Steinel heteluchtpistool HG2120E, dit elektronisch geregelde heteluchtpistool is ideaal te gebruiken voor vervormen, warmte krimpen, installatiewerkzaamheden, het drogen van vochtige oppervlakken en het verwijderen van verf en lijm. Dit heteluchtpistool is met één hand te bedienen, en werkt met een netsnoer van 2,2 meter.

     

  • Steinel HL 1620S, ook wel het instapmodel onder de heteluchtpistool. Dit heteluchtpistool zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw pleisterwerk kan drogen, verf kan verwijderen, en verschillende dingen in de was kan zetten. Het heteluchtpistool heeft twee temperatuurstanden van 300 of 500 °. Dit heteluchtpistool heeft een netsnoer met een lengte van 2,2 meter.