Tip van de week - HPX Multi Tack tape

Tip van de week - HPX Multi Tack tape

Tip van de week

Bekijk de tip van de week: HPX Multi tack tape!

In de tip van de week lichten wij iedere week een product uit! Hierin geven wij jou als lezer meer kennis over het product. We beantwoorden vragen zoals waarvoor je het kan gebruiken, maar ook hoe je het product kan toepassen. Ook ontvang je natuurlijk een leuke korting die de hele week geldig is.

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en tips? Houd dan je mail en onze blogs in de gaten!

Multi tack tape
De allesplakker...

Zo'n 2 jaar geleden hebben wij de HPX Multi tack tape toegevoegd aan ons assortiment. Wij hadden al vele soorten tapes in ons assortiment die speciaal geschikt zijn voor specifieke ondergronden. Nu weten we dat je als signmaker vaak op locatie net een andere ondergrond tegenkomt dan is medegedeeld, waardoor je op jacht moet gaan in de plakkoffer opzoek naar een geschikte tape. Ook lopen onze klanten vaak tegen de zomerhitte of winterse temperaturen aan, waardoor montagewerkzaamheden uitgesteld moeten worden. Om deze reden zijn wij bij ISCA Nederland B.V. op zoek gegaan naar een echte allesplakker. Een tape welke je kunt plakken bij hoge en lage temperaturen en op diverse ondergronden. 

We zijn om tafel gegaan met HPX en gaven aan nog zo'n tape ergens in de kast te hebben liggen. Snel daaropvolgend hebben wij samples ontvangen van de HPX tack tape en dit uitgebreid getest. De tape bestaat uit een soort rubber met staaldraad erdoorheen gevlochten. Dit zorgt voor een extreme plakkracht. Het is dus een multifunctionele tape die wij direct aan ons assortiment hebben toegevoegd. Vorig jaar hebben we naast onze 30 meter rollen, ook de 5 meter rollen laten maken voor kleinere projecten. 

Alles wat je moet weten over HPX Tack Tape

Multi Tack tape is een transparante tape van synthetisch rubber. Deze montagetape is geschikt voor het monteren van plaatmateriaal. Het is geschikt voor zowel ruwe als gladde oppervlakken. Deze dubbelzijdige tape wordt gekenmerkt door een kleefkracht van 55 N / 25 mm, waardoor je zware elementen eenvoudig en snel kunt monteren. Je hebt hiervoor geen extra gereedschap nodig. De Multi Tack Tape heeft een breedte van 19 mm en een dikte van 0,80 mm. 

Toepassingen Multi Tack Tape

  • Geschikt voor het monteren van plaatmateriaal
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik 

Kenmerken Multi Tack Tape

  • Transparant
  • Dubbelzijdig
  • 19 mm breed
  • Lengte van 5 meter of 33 meter
  • 0,80 mm dikte
  • Temperatuurbestendigheid 70°